top of page
  • Tudor Triponescu

Acum te poti da pe Tokyo R246 in Assetto Corsa

Modderul DDM a importat din Gran Turismo 6 circuitul la calitate inalta in Assetto Corsa.

Tokyo R246 este un circuit real din Tokyo Japonia plasat exact pe drumul 246, a aparut prima data in Gran Turismo 3: A-Spec si de atunci a fost prezent in toate jocurile din seria Gran Turismo mai putin Sport. Pentru mai multe informatii recomand sa aruncati un ochi pe acest link de pe Gran Turismo Wiki.

DDM este un modder deja foarte cunoscut in lumea modurilor din Assetto Corsa, el reusind deja sa puna in Assetto o versiune mai buna a circuitului Tsukuba si cateva masini faimoase din emisiunile auto japoneze Best Motoring si Hot Version cum ar fi S2000-ul de la J's Racing, MRS-ul de la Techno Pro Spirit sau R31-ul de la R31House.

Comunitatea de modderi din Assetto Corsa in anul 2021 atinge noi culmi, acum poti juca Assetto Corsa cu aspectul unui total alt joc. Daca ti-a placut asa mult Gran Turismo poti chiar sa iti instalezi modul de HUD de Gran Turismo cum au facut baietii din clipurile de mai jos!Daca esti jucator de Assetto Corsa te invitam pe serverul nostru de Discord unde avem deja o comunitate pentru acest joc si ne ajutam reciproc cu rezolvari la probleme sau pur si simplu sfaturi pentru cei ce vor sa se apuce de sim racing fie la un nivel de fun sau mai competitiv. Click aici ca sa intri pe server.

bottom of page