top of page
  • Tudor Triponescu

Civicul lui Kei Miura


Civicul asta EF ii apartine lui Kei Miura,fondatorul brandului TRA-Kyoto care a facut bodykiturile Rocket Bunny si Pandem. Asta e acelasi Civic care se vede in pozele stand abandonat cu spatele in curtea lui din postarea trecuta despre Kei Miura. (vezi postarea "Kei Miura: Omul din spatele TRA Kyoto")

Kei Miura a fost un adept bosozoku si are o istorie vasta in terorizarea municipiului Kyoto cu motociclete neinmatriculate si Honde modificate acasa. Civicul asta este practic o insumare a culturii japoneze si a unei masini modificate cu gust de catre Kei Miura unde atitudinea si energia sau asa zisa "aura" pe care o emana o masina este importanta.

Grafica specifica perioadei masinii (anii '80), plasa la geamuri care pe langa ca te protejeaza daca cumva ti se spage geamul sa nu iti sara ceva in ochi sau daca te rostogolesti sa nu iti scape manile inafara masini asigura o protejare a fetei de catre camerele de supraveghere sau de politie mai ales cand conduci un Civic neinmatriculat. :)

Masina are niste jante Mugen CF-48 pe "14 interesante care imita aspectul unui vascocuplaj, cauciucuri Advan A048, o suspensie reglabila Cusco.

Sub capota este un B16 gata sa urle in limitare pe autostrazile din Japonia cu ajutorul serpilor si evacuari marca Fujitsubo! Bodykitul este unic in lume,singurul bodykit TRA-Kyoto pentru Civic EF facut special de Kei Miura pentru el.

Interiorul este pur functional: un singur scaun scoica,un rollcage si izolatie termica in loc de mocheta.

Un diamant neslefuit al culturii Japoneze.


bottom of page