top of page
  • Tudor Triponescu

Drift Tax virtual: In Gran Turismo 7 o sa ai masini overpriced exact ca in realitate

Mai stiti cand incepeati cu cea mai proasta masina din Gran Turismo si dupa mai multe curse castigate foloseai banii pentru a trece la ceva mai rapid? Cheia oricarui joc cu curse cu masini acum primeste un "twist" in mecanica jocului.


Poate ca ai inceput cu o Mazda Demio super inceata, apoi te-ai mutat la o Miata usor modificata, apoi, dupa ce ai adunat mai multe credite, ai putea sa dai banii pe un vechi Lancer Evo sau Skyline GT-R pentru a te ajuta sa faci urmatorul mare salt pentru a debloca masinile cu adevarat scumpe.

"La dealerul de masini uzate, jucatorii pot cumpara masini la preturi mai accesibile”, spune naratorul. „Cu toate acestea, unele masini folosite foarte populare pot fi vandute la un pret chiar mai mare decat atunci cand au aparut initial”, avertizeaza el. „Acestea includ masinile sport japoneze din anii ’90, care inregistreaza un boom in popularitate in intreaga lume.”


Asa ca s-ar putea sa incepi totusi cu 20.000 de credite, pe care le folosesti pentru a cumpara ceva complet nepotrivit condus la limita, cum ar fi o Toyota hibrid second hand. Dar cand vine timpul sa-ti iei castigurile slabe din cursele de la primele tale evenimente si sa schimbi, „tier-ul” de proprietar al masinii ar putea arata foarte diferit de data aceasta, cu masini precum GT-R-urile mai vechi mai greu de deblocat decat au fost in trecut.

O caracteristica interesanta prezentata in videoclip este ca ocazional designerul original al unui vehicul, cum ar fi stilistul Mazda Miata Tom Matano, sau omul din spatele aspectului originalului Audi TT, Freeman Thomas, vor aparea sa vorbeasca despre design. Aceasta are loc la „Car Cafe”, un fel de hub social unde poti afla mai multe despre istoria si fundalul cultural al unui model sau brand. Producatorii de masini au si muzeele lor.


Initial programat pentru lansarea in 2021, Gran Turismo 7 va ajunge pe rafturi pe 4 Martie 2022, oferind peste 400 de masini si 34 de locatii. De data aceasta, va include si muzica in joc in moduri inovatoare, inclusiv creand un mediu relaxat pentru ca jucatorii sa se relaxeze.


(muffled jdm elevator music starts playing)


bottom of page