top of page
  • Tudor Triponescu

Reinvierea unui R33 roz din Mid Night

Am vrut sa scriu de mult despre acest R33 GTR roz si despre cum a fost ruinat si apoi abandonat dar am amanat atat de mult incat masina acum si-a gasit un proprietar care stie de istoria masinii si de Mid Night.

R33ul a inceput bine ca activitate in club,acesta reusind sa scoata pe Yatabe pe undeva pe la 270-280 km/h.

Masina avea o vopsea roz care la lumina devenea usor mov,jantele erau Panasport G7 C5C cu o latime de "10 pe fata si "10.5 pe spate,aveti mai multe informatii despre specificatiile ei in pozele de mai jos.

Scanare si traducere realizata de o pagina care nu mai exista acum "Automode Japan".


A fost pusa la vanzare de catre un dealership de masini second hand la 4.9 milioane de yeni (40.500€) impreuna cu un Porsche "slantnose" tot din Mid Night,cel de la Warm Bogner.

GTRul nu s-a vandut si intr-un final s-a dat peste cativa ani la licitatii unde s-a dat la un pret necunoscut unui rus,acest Skyline fiind a prima masina din club care iese de tot din Japonia,urmata apoi de acel Nissan Cefiro A31 gri cu motor si tren de rulare de R32 GTR.

Rusul si-a batut joc de ea si a ajuns intr-o stare foarte proasta repede,dar recent cineva din Rusia i-a cumparat masina si acum a inceput restaurarea!

E trist cand vezi o masina cu istorie si importanta in cultura ca este tratata fara respect, ati vrea mai multe postari despre masini cu o poveste asemanatoare? Mai stiu eu cateva,unele chiar de la noi din tara :)


bottom of page