top of page
  • Tudor Triponescu

Un membru Mid Night, Smoky Nagata si 400Z in aceeasi poza?


A aparut pe internet poza asta cu Smokey Nagata si noul concept 400Z Proto de la Nissan. Tipul din stanga in galben este cineva pe care doar "veteranii" de pe aceasta pagina o sa isi aduca aminte. Este Hiroshi Tamura,specialist de produs principal asupra modelului R35 si diviziei Nismo care deasemenea este un membru confirmat Mid Night Club dupa ce a aparut intr-un articol despre ce masini au angajatii Nissan/Nismo din Japonia.

Masina lui personala fiind nimic altceva decat un R32 GTR modificat de atelierul Pentroof,atelierul detine recordul de viteza pe sasiul 300ZX Z32 si R32 GTR. (343.13 km/h) R32-ul lui Hiroshi a avut 800hp si era capabil de 314.60 km/h dar acum are doar 600hp ca sa fie mai stabil pe circuit,printre modificari se numara un LSD de R34 si un scut urias sub masina. In pozele din articolul despre care l-am scris si tradus acum 2 ani nu are banerul cu Mid Night Club dar putem observa ca acel mic sticker clasic argintiu a ramas pe bara din fata dar este cenzurat,iar in prezent masina este "incognito" fara stickerele clubului.

Este deja bine stiut ca Smoky Nagata a avut legaturi cu membrii din Mid Night cu toate ca inca nu se stie daca a fost vreodata membru sau nu.

Pe de alta parte acum faptul ca poza cu ei doi impreuna dovedeste ca Tamura si Nagata se cunosc intre ei si ca practic Nagata are legaturi cu oameni importanti din compania Nissan justifica acel clip dintr-un DVD realizat de Video Option acum 12 ani cum Smoky Nagata primeste primul exemplar de R35 GTR imediat dupa ce Nissan incepe sa preia comenzi pentru ele. Evident nu a durat mult pana cand Smoky a mers cu ea pe Wangan si a si inceput sa o modifice fix in aceasi zi.

Sa fie oare o poza doar de prietenie?Sau cei doi s-au intalnit sa stabileasca ceva intelegere cum a fost si in cazut R35 GTR?


bottom of page